torstai 31. tammikuuta 2013

En muka ole tehnyt mitään -päivä

Mulla ei ole normaalioloissa aikomusta kirjotella tänne ihan joka ikinen päivä, mutta tänään oli pakko tulla vielä pistään pari kuvaa. Oikeestaan ne kaksi ainoota, jotka tänään otin. Harmittaa vähän etten ottanut kuvia kun käytiin tutustumassa meidän Tourism -kouluun, mutta ehtiihän sitä! Saatiin myös infoo, että meidän koulupuvun täytyy olla musta hame, valkoinen kauluspaita, mustat kengät ja mustat sukat. Jes. Ensimmäiseen koulupäivään lauantaina ei kuitenkaan aijota pukeutua kuin omiin vetimiin, koska koulun jälkeen on kyyditys grillibileisiin jotka koulu järjestää. Maanantaina pitää sitten olla tositoimissa klo 7.45.

Bongasin meidän hostellin pihasta mangopuun, harmi ettei noita uskalla syödä tai emäntä saattais suuttua...


Kaikista tärkein asia kuitenkin tänään, josta halusin tulla ilmoittamaan oli se, että me siivottiin meidän huone! Nyt jopa lattiaa näkee ja vaatteet voisi ehkä löytää ilman puolentunnin etsintää!

Oon koittanut kisuttaa Anniinaa kirjottaan tänne, koska sillä olis aivan varmasti hauskoja pikku tarinoita kerrottavana, jotka valitettavasti varmaan unohtuu jos niitä ei laita muistiin mihinkään. Koitan siis keräillä niitä ylös jos se ei itse halua niitä tulla julkaisemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti