sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Barbeque


Perjantaina päästiin tyttöjen kanssa grillailemaan yhden saksalaisen pojan asuinpaikkaan, joka oli todella upea! Tai siis maisema oli ihana (tehtiin maisemasta blogin oletuskuvakin!). Muutenkin täällä on todella paljon vuoristoa ja koko kaupunki on hyvin mäkinen. Siksi siis mentiin vain tyttöjen kesken, että muuten meiltä olisi tullut liikaa väkeä, eikä se poika halunnut koko hostellin porukkaa sinne. Paikalle päästiin taksilla, joka maksaa aina 9$/pää jos menee tähän lähialueille. 

Taksimatka viiden hengen voimin grillailemaan

Olisi pitäny ottaa niistä makkaroista kuvia ennen paistoo jne, koska täällä makkarat eivät ole leivoksia eivätkä esipaistettuja. Ne on ilmeisesti aikailailla saksalaisia makkaroita, oikeeseen suoleen tehtyä maustettua jauhelihantapaista mönjää.Tuntuma suussa ei ole kauheen kiva, vaikka maku olikin ihan hyvä.

Possu Windhoekin kukkuloilla

Me ei viitsitty rillutella kauheen myöhään, koska seuraavana päivänä (eilen) oli ensimmäinen koulupäivä. (joo, lauantaina!) Haluttiin olla fressejä, mutta niin ei oikein käynyt kun kaikki nukkuivat yönsä kuumuuden vuoksi huonosti. Perjantaina oli 41 lämmintä ja lauantaina ilmeisesti sitäkin lämpimämpi, joten villasukat ovat saaneet pysyä kaapissa! Saatiin yhdeltä Namibialaiselta Immanuelilta kyyti sen lava-autolla kotiin. Oli kiva tutustua johonkin varmasti luotettavaan paikalliseen!

BBQ ilta saksalaisten kanssa

Eilen tosiaan oli se ensimmäinen koulupäivä ja se meni lähinnä koittamatta olla nukahtamatta. Istuttiin isossa auditoriossa ja kuunneltiin paljon juttuja, jotka ei oikeastaan kuuluneet meille, mutta sama se. Koulusta oli päivällä puolentoistatunnin ruokatauko, joka oli todella hyvä juttu! Neljän jälkeen alkoi kuljetukset uima-altaalle, jossa meitä about 1500 opiskelijaa varten tyhjennettiin koko alue muista ihmisistä ja me saatiin pari limpparitölkkiä ja grilliruokaa. 

Etsi Anniina ja Jari :D

Syömisen jälkeen mentiin uimaan ja olo oli kuin taivaassa! Nautittiin ihan täysin rinnoin ihanasta ilmasta ja uima-altaasta. Ainut vähän outo juttu oli, että ihmiset salakuvasivat meitä ja Ellin sanoin tuntui siltä kuin oltaisiin sirkusfriikkejä. Joku poika sitten uskaltautui ihan oikeesti altaalla tuleen meidän viereen kuvaan ja kun päästiin sieltä pois niin joku muukin halusi kuvan. Ilta kuunneltiin Afrikkalaisia esiintyjiä (mm. tonne ylös linkattua Blossomia, jonka ääni on todella kaunis!). Innostuttiin tanssimaankin ja saatiin uusi Afrikkalainen ystävä, jonka nimi on Amor! Amorilta melkein varastettiin laukusta tavaraa. Onneksi meidän pojat olivat skarppeina vahtimassa laukkuja niin mitään vahinkoa ei ehtinyt tapahtumaan. Muuten ilta menikin tosi kivasti! Oltiin puoli 10 aikaan hostellilla ja juteltiin iltamyöhään...

Altaalla Auringonlaskun väreissä

Päivä oli kyllä todella pitkä, mutta todella kiva. Se oli jännä, että vaikka koko päivän tehtiin jotain niin väsyä ei meinannut näkyä... Kuumuudesta huolimatta me kaikki saatiin ihmeen hyvin nukuttua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti