keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Examinations.

Voihan sanonko mitä. Aikaisemmin avauduin tästä yhdestä kurssista, josta meillä ei ole mahdollisuuksia päästä läpi. Nyt kuitenkin saatiin Anniinan kanssa melkeinpä jopa vahingossa (ei edelleenkään osata laskea näitä kummia prosenttimääriä) korvaavasta kokeesta ja esitelmästä tarpeeks hyvät pisteet, että vaadittu 40% ylittyi! Nyt siis joudumme menemään loppukokeeseen.

Lopputenttien päivämäärät ja ajat. 

Hyvä tässä hommassa on myös ettei päästä edes viimeiselle tunnille, koska yksi opiskelija pyysi meidät "näyttelijöiksi" sen kouluprojektiin ja tänään joudutaan menemään juuri meidän tuntien aikaan sen haastateltavaksi, koska eilen kuvatuissa klipeissä ei kai ääni toiminut kunnolla.

Onnea siis vain meille loppukokeeseen, kun ei olla mistään aikaisemmastakaan päästy oikeesti läpi! Se tulee olemaan hauskaa, mutta mehän menemme sinne. Emme ole luovuttajia.

Niin ja onneksi olemme jo Suomessa tolloin 20.6, kun on viimeinen lopputentti. Opettaja oli kuitenkin törkeen ihana ja teki meille extra tehtävän, jossa meidän täytyy yhdessä tehdä powerpoint esitys siitä, miten markkinoimme Namibiaa suomalaisille matkanjärjestäjille. Se täytyy palauttaa perjantaina. Ei olla edes aloitettu. Ehkäpä tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti