perjantai 15. maaliskuuta 2013

Ei toi ”korotettu” opintotuki ole ihan riittävä shoppailun kannalta.


Vanilla ei mitenkään liity tähän tekstiin, mutta siitä en ole vielä kuvia pahemmin julkaissut ja se on söpö


Jouduin jo alkaan tekeen itelleni loppukuuksi budjettia, kun rahat uhkaa loppua kesken. Pääsiäisenä meillä alkaa loma ja ollaan mahdollisesti 28pv lähdössä Victorian putouksille vähän kuusailemaan ja katselemaan maisemia. Reissuun menee matkoihin ainakin satanen ja yöpymisiin ehkä kaksi, joten halpaa lystiä turistirysiin matkustaminen ei ole. Pakko sinne on kuitenkin päästä, onneksi opintolainaa on vielä nostamatta niin ei hirveetä paniikkia tule sen suhteen. Budjetin tein kuitenkin sen vuoksi, etten halua käyttää opintolainaa perus shoppailuun ja ruokaostoksiin, sillä haluan ostaa vain itselleni elämyksiä ja muistoja, jotka eivät unohdu. Tuleepahan rahoille vastinetta ja voi miettiä vaikkapa niitä Victorian putouksia kun työelämässä ollessa makselee lainaa pois.

Meni lista vähä heti uusiksi, kun ylitin tämän päivän budjettirajan. voivoivoi

Kuitenkin me naiset ollaan niin heikkoja osteleen kaikkia vaatteita ja muita ja pari kertaa ihmiset on ihmetelleet mihin tarvitaan esim kaikkia kenkiä meidän huoneessa ( Anniina vie voiton kenkien määrässä!). Jotenkin kun toi ostoskeskus on niin lähellä ja sinne on niin helppo mennä ja lähes kaikki on halpaa, varsinkin jos löytää jotai alesta, niin yhtäkkiä sitä onkin käyttänyt 30€ huomaamattaan ja kun sen tekee pari kertaa viikossa niin siitä ei hyvää seuraa. Mun on ainakin pakko alkaa rajottaan ostosten tekoa. Harmi vain, että mun luottokengät alkaa hajoon käsiin ja pitäis ostaa uudet. Katsotaan ensi kuussa.

Jopa kaikki muut suomesta tulleita kuteita, mutta kengät ja laukku täältä, mutta kun ne on halpoja <3

Tänään kuitenkin Anniina innosti mut taas ostoskeskukselle. Ei tietty pitänyt ostaa kuin silmätippoja (ostin piilarit aikasemmin tällä viikolla!), puuteria ja lähettää parit kirjeet, mutta sitten mentiin ensimmäiseen vaatekauppaan sisälle ja koitin yhtä mekkoa. Ei onneksi ollut mun juttu, mutta miksi sielä piti olla ihania mun tyylisiä kenkiä ja legginssejä ja kaikkee. Muut pystyin ohittamaan, mutta sitten tuli eteen toi kuvassakin oleva laukku! Ihan täydellinen, kun siinä on niittejä, se on mustaa tekonahkaa, vetoketju ja se kannettaessa pysyy kainalossa piilossa varkailta. Täällä vielä käsketään oleen käyttämättä muovikasseja niin toihan käy kauppakassistakin jos on kestokassi jäänyt kotiin (kaikki tulee saamaan multa kestokasseja tuliaisiksi, odottakaa vaan!). Laukku maksoi 120N$ eli vähän yli 10€, joten laatu nyt ei varmasti ole mitään kestävintä tai mitään, mutta ei sille voi mitään jos rakastuu ja tulee onnelliseksi jostain ostamastaan.

Anniinan koko vaatekerrasto on leggareita lukuunottamatta Windhoekista hankittu :D

Anniinalla tänään jäi myöskin se kestokassi kotiin ja sen pussiröykkiö näyttääkin kasalta roskapusseja, mutta oikeesti niiden kätköistä löytyy ruokatavaraa ja ainakin kolme (3!) uutta mekkoa! Anniina teki todellisia käyttömekko löytöjä tänään ja koska ostettiin viime perjantainakin mekot niin pitihän nyt jo saada uusia. (2 suomestakin raahattua on tietenkin käyttämättä, mutta ei se estä uusia ostamasta!) Ollaan oikeesti seottu tässä shoppailussamme, joten meidän on pakko pitää nyt ostoslakkoo. Mä ainakin teen itselleni nyt tämän loppukuun kestävän ostoslakon ja uskoisin, että Anniina suurimmalta osalta yhtyy siihen. Katsotaan sitten miten me onnistutaan. (toivon, että saisin korjattua ne luottokenkäni pikaliimalla)

 Muutenkin limppariin ja muuhun mitä Suomessa ei tule ostettua tulee tuhlattua rahaa. Minkähän sillekkekkin mahtaa, että kuumalla tekee mieluummin mieli kuplivaa juotavaa kuin hanavettä? Toivottavasti näistä ei tule ongelmia painonhallinnassa, koska mut innostettiin täällä muutama viikkos itten puntarille ja meinasin pyörtyä. En mene enää ikinä puntarille jos ei lääkäri käske. Voi moro... No, onneksi rahanpuutteen vuoksi pitää muutenkin siirtyä nuudelisoppalinjalle ja liha on suhteellisen halpaa, joten protskut pöytään!

4 kommenttia:

  1. Oi ihanat noi sun rusettikengät!! :) mut hyh toi matomössö näytti tosi ällölle :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se matomössö tuoksunutkaa oikeen hyvältä :D rakastan myös rusettikenkiäni, varsinki ku ne makso jonku 6€

      Poista
  2. Täällä on ollu kauheet alennusmyynnit ja parina päivänä shoppailtiin hävyttömän paljon.. Mut nyt on hauskoja kesävaatteita ja kenkuleita! :) tykkään kans sun rusettikengistä! Kaikki misä on rusetti on yleensä hienoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rusetit ja lepardikuvio <3 täällä alkaa nyt alet loppuun ja myyntiin tulee "talvi" vaatteita. Melkein tulee surku kun kesämekkojen myynti loppuu!

      Poista