torstai 28. maaliskuuta 2013

LOMAAA!!!

Torstait on näköjään nyt sellasia päiviä kun jaksan tulla kirjotteleen. Mitään kuvia ei olla otettu tällä viikolla. Kiitos kamerasta loppuneen akun ja laiskojen lataajien.

Tänään alko meillä pääsiäisloma, joka kestää koko ens viikon ja loman tarpeessa tässä oltiinkin jo! Ja tänään saatiin vihdoinkin lähetettyä kaikki paperit Suomeen, mitkä olis pitänyt tehdä heti koulun alkaessa, mutta eikai se haittaa, jos ne kuitenkin menee perille ennen ku me palataan! Saatiin myös tieto Event Managementin lopettamisesta, että jos virallisesti lopetetaan se niin jouduttais maksaan jotain joten meidän kv-koordinaattori täällä oli kans sitä mieltä, että ei vaan mennä sinne kurssille ja sitä vaan ei Suomessa kirjata meidän opintoihin. Nyt voidaan siis hyvillä mielin alkaa hoitaan nettikursseja pois alta ja unohtaa tapahtumanjärjestäminen.

Ollaan lomaksi varattu reissu Victorian putouksille!!! Oon niin innoissani siitä faktasta, että tossa osassa Afrikkaa voi nähdä VIRTAHEPOJA! En todellakaan suostu lähteen sieltä pois ennen kuin oon nähnyt yhden! Lähdetään huomenna putouksille bussilla, koska se tuli halvimmaksi. Matkustetaan pe-la yö victorian putouksille Sambian puolelle ja sieltä koitetaan päästä jotenkin Zimbabven puolelle, missä on meidän majoitus. Bussit edestakaisin tuli maksamaan 96,5€/pää ja majoitukset 145,9€/pää. Multiple entry viisumi Sambiaan maksaa 80 Us $ tosin ei ihan varmoja vielä olla, että mikä viisumi otetaan, mutta halpaa lystiä tää turistikohteisiin matkustaminen ei ole!

Aijotaan siis viettää kolme yötä Victorian putouksilla Adventure Lodge nimisessä paikassa asustellessa (Mulla on ikioma huone sielä!) ja sitten matkustetaan jotenkin Katima Muliloon, eli yhden meidän tutun kotikaupunkiin/kylään ja ollaan sielä yksi yö. Onneksi hotellien hintaan kuuluu myös aamupalat, koska muuten tollasissa paikoissa ravintolaruokailu joka aterialla tulee myöskin kalliiksi. En voi taaskaan sanoa muuta kuin, että onneksi on opintolaina. (ja mun iskälle myös taas kiitos visan lainaamisesta, niin voidaan maksaa hotellit vasta ens kuussa)

Kaikki muut aikoo luultavasti hypätä tuola maailman toiseksi korkeimman (111 metriä) benji hypyn. Musta ei oo sellaseen, kun kerran jo oon tunnin seissyt 15m korkeen sillan reunalla ja koittanyt hypätä bridge swingiä siinä onnistumatta. Mä siis varaudun olemaan valo-/videokuvaajana jossain vähän kauempana ja toivon ettei köydet katkea, kun sellaista on ilmeisesti tuola joskus tapahtunut ja kun vakuutuskaan ei korvaa tollasia harrastuksia. (eikä oo muuten ainakaan vielä korvannut mun varastettua omaisuuttakaan, tyhmä vakuutus!) Benji hyppy maksaa n. 130 US$, eli kallista on, mutta onhan se varmasti elämys! Yhden maksullisen elämyksen mäkin aijon kuitenkin ostaa, kun ollaan ajateltu mennä sunset cruiselle, jossa juomat ja snäksit kuuluu hintaan ja sielä tosiaan on luvattu, että niitä virtahepojakin näkisi! Tää risteily maksaa 55US$/pää.

Mua harmittaa aika paljon myös se, että mennään sinne nyt kun putousten virtaus on suurimmillaan enkä pääse Dewils swim ja Livingstone island retkelle, jossa olis päässyt uimaan ja ottaan kuvia (itsestään tietenkin!) aivan putousten yläpäähän. Olis ollut niin hienoa päästä katsomaan putouksia juuri siitä pisteestä mistä vesi lähtee vapaaseen pudotukseen, mutta täytynee siis joskus vielä palata Victorian putouksille hoitaan toi unelma kuntoon!

Nyt kuitenkin lähdetään meidän koulun raflaan herkuttelemaan romanttisille treffeille ja sitten vaihtamaan rahaa USA:n dollareiksi ja etsimään sadetakkeja ym tarpeellista, kun putousten läheisyydessä on ilmeisen kosteaa.

Anniina ei hyväksynyt sitä, että tää on kuvaton postaus, joten tässä nyt tämän hetken fiilikset, TERVE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti