maanantai 15. huhtikuuta 2013

Teatterielämys.


Nyt taas viikonlopun pelleilyjen jälkeen vakavampaan aiheeseen.

Tulee vähän "myöhässä" tehtyä pari postausta, koska viime viikon omistin Victorian putouksille ja silloinkin tuli tehtyä kaikkea kivaa, josta haluan ehdottomasti kirjottaa! Torstaina mentiin katsomaan teatteriesitystä. Esitys oli ilmainen, koska se oli viimeinen kenraaliesitys. Jouduttiin meneen paikan päälle hyvissä ajoin, jotta saatais hyvät paikat ja oltiin sielä tuntia ennemmin eikä paikkojen valitsemisessa tullut edeshätää. Meidän lössi veti kokonaisen penkkirivistön Namibian kansallisteatterista! Meitä oli 12 teatterireissulla, joten tosta voi päätellä ettei teatteri ollut suurensuuri!

Jartsa odotteli meitä teatterin pääsisäänkäynnillä rappusilla, kun se oli tullut paikalle suoraan koulusta. 

Osa ryhmä Paradice Gardenista ennen teatteriin menoo. (katsokaa Kimmon kenkiä, ne on hienot!)

Teatteriesityksen mainos. Oltiin ajateltu mennä kattoon tää joka tapaukses, joten siistiä et päästiin ilmasena!

Meidän rivissä pelattiin rikkinäistä puhelinta ennen esityksen alkua. Kolmella eri kielellä!

Osa yleisöstä näytti videokuvaavankin esitystä, joten uskaltauduin ottamaan loppukohtauksesta valokuvaa!

Oli erilainen teatterielämys. Ihmiset huuteli "ohjeita" roolihahmoille ja tosi monet laulo biiseissä mukana, myös me, joskin ei kovin lujaa! Lisäksi aplodit yleensä ottaen yltyivät myös kiljumiseen ja vislailuun! Kerran jouduin jopa peittämään korvani liiallisen melun vuoksi, koska ilmeisesti yliopiston kuoron johtaja (mies, jolla oli tosi hyvä lauluääni) asteli lavalle ja yleisössä oli paljon yliopistossa opiskelevia (myös meidän tutut Ilari ja Saara!) ja ihmiset halusivat ilmeisesti kannustaa opettajaansa.

Väliajalla itse teatterissa ei ollut mitään juoma-ruoka paikkaa. Me siirryttiin kauheen janon saattelemina viereiseen baariin limpparille. Paikka täyttyikin aika paljolti teatterista tulevalla väellä. Onneksi olin sielä ensimmäisten seassa enkä joutunut jonottamaan kauaa ja olin jopa niin fiksu, että ostin kaksi kolaa niin muutkin saivat janonsa sammutettua. Hyvä minä!

Teatteriesityksen jälkeen osa meni KFC:n kautta kotiin, mutta me tytöt päädyttiin skippaamaan tällä kertaa roskaruoka. Hyvä me!

(oon muuten aika lahopää, kun vahingossa julkaisin tän matkablogin jutun aluksi normiblogini puolella!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti