keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Last band standing

Hostellin tytöt lähdössä kannattamaan Formula Bändiä. 

 Viimeviikon lauantaina mentiin kannustamaan Formula Bändiä jatkoon Last Man Standing kisassa. Meidän hostelli isäntä soittaa Afrikkalaisen Jazzin tapasta musiikkia ja oltiin jo edellisessä erässä kuuntelemassa niitä. Silloin vastassa piti olla kaksi muuta bändiä, mutta toinen niistä ei saapunut paikalle, joten kisa käytiin kahden bändin kesken. Formula Band pääsi jatkoon ja tällä kertaa vastassa olikin kovempi pala. Jo valmiiksi suosittu bändi Floritha, jonka solistilla on todella kaunis ja vahva ääni.

Sisään Last Band Standing kisaa katsomaan lippu maksoi ovelta 50N$ ja tapahtuma järjestetään Kansallisteatterin takana olevassa salissa, jossa myydään myös virvokkeita. Tosin huomattiin, että edellisestä kerrasta oli hinnat nousseet ainakin alkoholin osalta. Sidukka maksoi 25N$ ja limppari 15N$.

Formula Band fiilistelemässä omaa biisiään

 Vähän pelotti jo ennen kisaa, että nyt hävitään, mutta tuomarit kävi kuitenkin kauheen kiistan pisteistä ja päätyi siihen, että bändit esittävät vielä yhden kappaleen, jonka perusteella he päättävät voittajan. Ajateltiin, että josko kisassa haluttaisiin Afrikkalaistyylinen voittaja silloin Formulan täytyisi ehdottomasti voittaa, mutta sitä ei ilmeisesti haettu vaan extra kappaleiden esittämisen jälkeen Floritha voitti.

Bändiläisten itsensä mielestä hommassa oli jotain vilppiä, mutta ota siitä nyt selvää. Formula Bändi kuitenkin jatkaa hauskan musiikkinsa tekoa ja toivon, että he saisivat joskus tehtyä levynkin, koska toi on ihan mukavaa hyvänpäivän musiikkia ja vaikkei laulun sanoista tajuakkaan mitään niin monesti jutut toistetaan ja siinähän voi sitten tietämätönkin laulaa mukana. Oletan ettei sanat ole kauheen härskejä tai mitään!

Koska vieläkään en ole täällä saanut youtubea toimimaan yhteisymmärryksellä, joten katsokaas tosta linkistä pätkä Formula Bändin esityksestä: http://www.youtube.com/watch?v=7tw2DLZqpDU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti