sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Härskiä juttua pt 2

Victorian putousten matkalla ei onnistuttu ihan niin hyvin kuin Etoshassa, mutta kyllä sieltäkin helmiä löytyi! Taas voitaisiin kertoa, ettei tämä postaus ole tarkoitettu heikkomielisille (kuka haluaa yleensäkkään luetella itsensä tollaseen kategoriaan?!) ja Eläinkunnan K18 postaus voi alkaa!

Tää ovela vekkuli piilotteli vehjettään todella onnistuneesti, mutta sainpas otettua siitä kuvan! Ilmeisesti Banaanin syöminen on kiihottavaa punapersepaviaanien mielestä, tai sitten toi katseli toisella tietä banaania syövää naarasta.

Ennen kuin nähtiin se Norsu, poseerasin sen kakkakasan vieressä. En olisi osaanut odottaa (hajusta päätellen ainakaan), että otus on niinkin lähellä.

Joku nimeltä mainitsematon henkilö kosketteli sopimattomasti meidän possua sen viimeisellä matkalla. 

Kauhee kun jouduin valottaan tätä kuvaa niin paljon, ettei se ole kauheen tarkka, mutta naarasapinoilla on ilmeisesti vain yksi tissi(!) keskellä kroppaa ja se muistuttaa todella paljon ylempänä näkynyttä uroksen jöötiä (jos sitä voi siksi kutsua)!

Näistä kuvista olen edelleen katkera Kimmolle, joka väitti ettei sen kameran zoomi riitä kuvaamaan pahkasia palleja! Kyllähän olis riittänyt, koska ne oli jäätävän suuret ja koneellakin kuvia voi vielä zoomailla. Pippeli tässä sentään vähän näkyy. Vähän kuin koirilla. Isoilla koirilla!

Aasin roikkuvaiset

Ehdoton lempparikuva koko reissulta! "Mitä näit Victorian putouksilla?" "Mä näin pissaavan AASIN!" (tätä voi verrata suht samankokoisen seepran jöötiin edellisessä härskiä juttua postauksessa. On meinaan iso ero!)

Tähän loppuun pakko kunnioittaa kuvauspossua. Niin kuin aikaisemmin mainitsin oli possun (luultavasti) viimeinen matka toi sunset cruise. Virtahevon kitaan joutui ja siitä krokotiilien ruuaksi ellei toisin myöhemmin todisteta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti