keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

1-2-3-4-5-Benjii!

Day 3 Putouksilla alkoi kun mentiin heti aamusta benjihyppy paikkaan, jottei edellisen päivän "myöhästyminen" toistuisi ja tällä kertaa kävikin niin hyvä tuuri, että kaverukset saivat hyppyajat todella pienellä odotteluajalla, ettei edes se jännitys ehtinyt iskemään aikaan Elliin. Sillä kun oli kameran muistikortti täynnä ja kun jalkoja sidottiin kiinni se poisteli vimmatusti vanhoja kuvia kamerasta, jotta voisi myös itse kuvata hyppynsä. Mehän oltiin Anniinan kanssa sillan toisessa reunassa kameroiden kanssa sekä video- että valokuvaamassa hyppyjä, mutta Anniinan ottamista videoista ei tainnut tulla ihan mitään laatukamaa ja mun ottamista kuvistakin osa on heilahtaneita. Onneksi 50US$ maksoi ammattilaisten ottamat kuvat ja DVD, jonka Elli sitten itselleen ostikin. Pojat tyytyivät meidän räpsimiin otoksiin. Niin ja itse benji hyppyhän maksoi 130US$ ja se oli 111m korkea. Huh! Ei olis itellä ollu kyllä rahaa eikä uskallusta moiseen.

Hyppääjät numeroitu ja valmiina lähtöön. Ellin piti hypätä toisena, mutta se laitettiinkin ekaksi narun jatkeeksi. Hahaa!

Elli roikkumassa ja siinä odotteleekin jo mies sen noutamista takaisin ylös. Vähän eri tapa kuin nostokurjesta hypätessä.

Kimmo lentää

Jartsa lensi sateenkaaren läpi, mutta kuvissa se on hiukan kaukaa ja heilahtanut. 

Hypystä sai tietenkin myös todistukset. Tosin ne taisi vähän kastua kun mentiin putouksille.

Kun hypyt oli hypitty ja kolat kilistelty hyppyjen jälkifiiliksissä lähdettiin Victorian putouksien puistoon Zimbabwen puolelle käveleen ja nauttiin maisemista. 30US$ on aika suolanen sisäänpääsy puistoalueesta, jonka leveys on joku alle pari kilometriä, mutta onhan ne maisemat tietenkin sen arvoisia! Tytöillä oli pikkunen hoppu, koska niillä oli ohjelmaa myöhemmin (josta koitan pakottaa Anniinan kirjottaan huomenna jotain. Edes yhden lauseen!) ja mä kiertelin poikien kanssa alueen rauhallisemmin tallustellen ja välillä hullutellen. Kimmo toimi kuvaanaja ja Jarsan kanssa saatiin poseerata useissa kuvissa. Niistäkin varmaan lisää myöhemmin.

Näyttää kuin poseeraisin jonku maalatun kankaan edessä, mutta on ne oikeesti putoukset sielä takana!!!

Tota ei oikeen tajua kuin tuola käymällä sadekaudella miten paljon sitä vettä oikein on!

Mun mielestä otin Kimmon kameralla ylisuloisen kuvan isästä ja pojasta. Lapset on niin ihania varsinkin täällä!

Putousten loppua ei edes näe, kun vesihöyryä on niin paljon tuola rotkossa.

Näin myös Pantterin ja Apinan. Meillä tosiaan oli aikaa ja käytettiin se hyväksemme kauniissa maisemissa.

Tosta näkee miten se vesihöyry nousee kuilusta. Kastuttiin ihan täysin putousten katselupaikkojen loppupäässä!

Tälläsiä polkuja kulki katselupaikasta seuraavaan. Niitä kohtia tais olla 16 jos en aivan väärin muista.

Taas joku antiloopin ja bambin sukulainen, jonka nimeä en millään muista! Tätä en ole syönyt!

Pumba! Pari tollasta juoksi ihan meidän vierestä. Kuvaajana olisin toki ollut parempi, tästäkin lisää myöhemmin. hihii!

Aaseja asusteli meidän Adventure Lodgen (katso kyltti) lähellä. Näistäkin varmasti lisää myöhemmin.

Meidän lodgella oli kivat hengailupaikat huoneiden edessä, tossa tuli istuttua joka ilta!

Mulla oli kivat henkivartijat seuranani, joiden perässä sain juosta koko reissun.
Tulikin aikamoinen kuvateksti painotteinen postaus taas vaihteeksi, mutta en jaksanut keskittyä enää paremmin, eikä asiaakaan ollut. Unohdin ihan päivällä kirjottaa mitään... Josko sitten saisin sen Anniinan kertoon loppupäivästä enemmän, koska kello tähän kuvaan mennessä oli about puoli viis.

En jostain syystä ole tottunut tähän uuteen aikaeroon. Nyt siis Namibiassa on aika kaksi tuntia vähemmän kuin suomessa. Kello on tällä hetkellä 21.19 ja ajattelin mennä nukkumaan, kun mun sisäinen kello on kai Suomen ajassa tai jotain. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti